Základní škola a Mateřská škola Pod Ralskem

Vaření 5. A

Vaření 5. A

V rámci Pracovních činností jsme s žáky sestavili obědové menu - kuřecí polévka, kuřecí řízek s bramorovou kaší, zmrzlinový pohár se šlehačkou a ovocem.

Nakoupili jsme potraviny a v úterý 8. 3. jsme se vydali do školní kuchyňky toto menu uvařit. Vysvětlili jsme si bezpečnost při vaření, rozdělili jsme se do skupinek a začali pokrmy připravovat. Během vaření nám zbyla i  chvilka na pár her. Žákům se jídlo velmi povedlo. Všichni jsme si moc pochutnali!

Datum vložení: 9. 3. 2022 12:13
Datum poslední aktualizace: 9. 3. 2022 12:16
Autor: Mgr. Lenka Zetová

Základní škola

Kalendář akcí

Po Út St Čt So Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Překlad (translations)

eu fondy                    mleko_do_skol                    ovoce_do_skol                    znak_mimon