GDPR

 

Základní škola a Mateřská škola  Pod  Ralskem 572, Mimoň, dále jen „škola“ jako správce osobních údajů zpracovává údaje v souladu s právními předpisy, zejména nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) a zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů.

Na školu je možné se k uplatnění práv v oblasti osobních údajů obracet:

  • prostřednictvím datové schránky, ID DS 8cimgkg
  • emailem na adrese    zs_ralsko-eko@volny.cz
  • poštou na adrese Základní škola a Mateřská škola Pod Ralskem 572, Sídliště pod Ralskem 572, 471 24 Mimoň

Výše uvedenými způsoby je možné se v relevantních případech na školu obracet za účelem uplatnění práva na přístup k osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, vznést námitku proti zpracování, jakož i při uplatnění práva na přenositelnost údajů a dalších práv podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů. Výše uvedenými způsoby se mohou subjekty údajů na školu obracet v případě údajů zpracovávaných na základě souhlasu rovněž za účelem odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů.

  • Jmenovaným pověřencem pro školu je Ing. Lenka Jelínková ,MBA,tel. 721 753 712, email: zs_ralsko-eko@volny.cz

 

Kontakt

Základní škola a Mateřská škola Pod Ralskem 572, Mimoň, příspěvková organizace

zs_ralsko@volny.cz

Pod Ralskem 572
471 24, Mimoň
IČ: 48283011

+420 487 864 527

Vyhledávání

© 2013 ZŠ a MŠ Pod Ralskem.

Vytvořeno službou Webnode